Colofon Thuispagina van Frans Mensonides

 

Je leest nu de kleine lettertjes van de Thuispagina van Frans Mensonides, waarop de weg zich verder vanzelf wijst.

De pagina’s van deze site zijn gecontroleerd in GoogleChrome. dat volgens recente gegevens (eind 2019) door 49% van mijn lezers gebruikt wordt. De overige 51% vormt weliswaar een meerderheid, maar zij moeten zich zelf dan toch maar zien te redden met de browser van hun eigen keuze.

Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele foute informatie op deze site.

Mijn Thuispagina kent geen winstoogmerk, noch opdrachtgevers, sponsors, crowdfundingsacties (digitaal schooien), adverteerders, subsidie, mecenassen of samenwerkingsverbanden met commerciŽle partners. Kort gezegd: er wordt geen cent aan verdiend.

Voor de teksten (inclusief vertalingen van werken uit vroeger eeuwen) en door mij gemaakte foto’s op deze site geldt, tenzij anders vermeld: © Frans Mensonides, Leiden. Het overnemen van teksten of afbeeldingen op sites met een commerciŽel doel of op andere media dan Internet is niet toegestaan zonder mijn toestemming. Voor non-commerciŽle sites knijp ik graag een oogje dicht, maar bronvermelding wordt zeer op prijs gesteld. Linken naar deze site is vanzelfsprekend altijd toegestaan, evenals het met bronvermelding citeren van korte tekstfragmenten.

Alles wat ik zelf van derden heb overgenomen, heb ik netjes gespecificeerd. De verantwoording van illustraties bij artikelen staat als regel aan de onderkant van de pagina. Wie van mening is dat zijn of haar auteursrechten door mij geschonden zijn, wordt verzocht, contact met me op te nemen.

Loftuitingen, op- of aanmerkingen, aanvullingen, verbeteringen, tips en gefundeerde, opbouwende kritiek zijn van harte welkom in mijn mailbox. Scheldbrieven worden niet beantwoord. Met zulke brieven verknoei je je eigen humeur en tijd, en niet de mijne. Van bedreigingen doe ik aangifte (mocht dat me ooit overkomen).

(Jeugd)herinneringen op deze site zijn opgetekend uit een feilbaar geheugen. Namen en omstandigheden heb ik soms om privacy-redenen veranderd. Wie zich herkent of meent te herkennen in een personage op mijn site, moet maar eens goed in de spiegel kijken. Hulp daarbij verleen ik niet; erover corresponderen of discussiŽren doe ik ook niet.

De meeste pagina's op mijn site bevatten ťťn cookie van Google Analytics, dat louter gebruikt wordt voor statistische doeleinden. Ik verzamel geen persoonsgegevens over mijn bezoekers. Ik deed dat VOOR 25 mei 2018 al niet en ga dat daarna ook niet doen. Het is natuurlijk wel zo dat als je me mailt, je naam bij mij bekend is. Als je dat niet wilt, doe dat dan dus niet.  

Dit is het einde van de meest vervelende pagina van mijn site. Veel plezier met de rest!

Frans Mensonides

Laatste aanvulling: juli 2021

PS: De Thuispagina van Frans Mensonides heeft geen filialen!