Colofon Thuispagina van Frans Mensonides

 

Je leest nu de kleine lettertjes van de Thuispagina van Frans Mensonides, waarop de weg zich verder vanzelf wijst.

De pagina’s van deze site zijn gecontroleerd in de versie van Microsoft Internet Explorer die op het moment van samenstelling het meest gangbaar was. Voor zover ik weet kunnen alle pagina’s thans zonder problemen gebruikt worden met de meest recente versies van Internet Explorer, Mozilla Firefox en GoogleChrome.

Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele foute informatie op deze site.

Mijn Thuispagina kent geen winstoogmerk, noch opdrachtgevers, sponsors, adverteerders, mecenassen of samenwerkingsverbanden met commerciŽle partners. 

Voor de teksten en foto’s op deze site geldt, tenzij anders vermeld: © Frans Mensonides, Leiden. Linken naar deze site is altijd toegestaan. Het overnemen van teksten of afbeeldingen op sites met een commerciŽel doel of op andere media dan Internet is niet toegestaan zonder mijn toestemming. Voor non-commerciŽle sites knijp ik graag een oogje dicht. Ook het met bronvermelding citeren van korte tekstfragmenten is toegestaan.

Alles wat ik zelf van derden heb overgenomen, heb ik netjes gespecificeerd. De verantwoording van illustraties bij artikelen staat als regel aan de onderkant van de pagina. Wie van mening is dat zijn of haar auteursrechten door mij geschonden zijn, wordt verzocht, contact met me op te nemen.

Loftuitingen, op- of aanmerkingen, aanvullingen, tips en gefundeerde, opbouwende kritiek zijn van harte welkom in mijn mailbox.

(Jeugd)herinneringen op deze site zijn opgetekend uit een feilbaar geheugen. Namen en omstandigheden heb ik soms om privacy-redenen veranderd. Wie zich herkent of meent te herkennen in een personage op mijn site, moet maar eens goed in de spiegel kijken. Hulp daarbij verleen ik niet; erover corresponderen of discussiŽren doe ik ook niet.

De meeste pagina's op mijn site bevatten ťťn cookie van Google Analytics, dat louter gebruikt wordt voor statistische doeleinden. Privacy-gevoelige gegevens over mijn bezoekers zou ik nooit verzamelen, zelfs niet als ik wist hoe dat moest.

Dit is het einde van de meest vervelende pagina van mijn site. Veel plezier met de rest!

Frans Mensonides

Laatste aanvulling: september 2014

PS: De thuispagina van Frans Mensonides heeft geen filialen!